Organizujemy pierwszy cykl warsztatów, które będą połączeniem krótkiego wykładu, dyskusji i praktycznych rozwiązań. Wszystko to przy dobrym jedzeniu i kieliszku wina (także bezalkoholowego!).
Temat pierwszego spotkania:
O namiętności i przyjemności – tej, od której wybucha świat.
O tym, jak połączyć pasję z długotrwałą relacją.
O budowaniu więzi intymnej – zarówno na początku związku, jak i po latach.
Warsztaty są dedykowane kobietom i osobom identyfikującym się jako kobiety, niezależnie od orientacji, formy związku czy doświadczenia.
Rozmawiać o wszystkim, o czym można mówić, kiedy w grę wchodzi sensualna przyjemność.
Znajdywać rozwiązania, jak dojść do spektakularnych przyjemności na dłuższą metę.
Radzić, co zrobić, gdy pojawią się trudności.
Nie będziemy:
Oceniać. Obgadywać. Podawać dalej.
Co na stole?
Menu inspirowane kuchnią Maghrebu.
Każdy znajdzie coś dla siebie – zarówno mięsożercy, roślinożercy, jak i osoby na diecie bezglutenowej. Jeśli masz specjalne życzenia dietetyczne, daj nam znać!
Termin: 5 marca / 18:00
Cena: 120 zł (kolacja + kieliszek wina)
Miejsce: Malika Gdynia – ul. Armii Krajowej 9⁄1
Rezerwacje: malika@malika.pl
O Malice:
Malika to miejsce, gdzie spotykają się smaki Maghrebu, Francji i Polski, tworząc niepowtarzalne kulinarne doświadczenie. Kuchnia pełna aromatycznych przypraw i autorskich połączeń to efekt wieloletnich inspiracji i podróży. Za tym wszystkim stoi Ewa Malika Szyc-Juchnowicz – kobieta rakieta, seksuolożka, szefowa kuchni, autorka książki„Przyprawy” i finalistka„Top Chef Polska”. Malika to nie tylko jedzenie, ale też przestrzeń do odkrywania nowych doznań – również tych poza kulinariami. Stąd pomysł na warsztaty, które łączą smak, wiedzę i inspirujące rozmowy.
S‑oczyście
E‑kstatyczne
K‑onwersacje
S‑ensualne