49,- Mule po marynarsku, klasyczne, z pietruszką, szalotką i białym winem, podane z bagietką
36,- Matjas z sałatką Waldorf — seler, rodzynki, jabłko, winogrono, orzech włoski
49,- Stek z selera z sosem z zielonego pieprzu, purée ziemniaczanym i dzikim brokułem
54,- Ravioli z kurkami na maśle z czosnkiem, pietruszką i płatkami parmezanu
62,- Sałaty z krewetkami królewskimi (5szt.) z grillowanym ananasem, pomidorkami cherry, chili z limonkowym winegretem i grzankami
72,- Okoń morski na kaszy bulgur z pesto pietruszkowym i pieczonym pomidorem malinowym
52,- Tagliatelle z kurczakiem i pomidorkami konfitowanymi, młodym szpinakiem i sosem cytrynowo — śmietanowym
59,- Soczysty Burger wołowy(180g) z konfiturą z cebuli, majonez chipotle własnej produkcji, cheddar, pomidor, piklowany ogórek, sałata rzymska i frytki
74,- Stek rzeźnika z masłem ziołowym, ziemniakiem z ras el hanout, fasolką szparagową z winegretem bazyliowo — miętowym podaną na zimno
79,- Jagnięcina z sosem caponata siciliana i purée ziemniaczanym
32,- Owoce sezonowe zapieczone pod kruszonką z waniliowymi lodami i tonką
Nową kartą witamy Wakacyjne Biuro Podróży, a w nim, podobnie jak w zeszłym roku, odkrywamy z Wami na nowo klasyki, które każdy lubi. Lato to czas na dania lekkie, warzywne, na kurki, owoce z krzaka ale też na owoce morza, po które chętnie sięgacie.
Zapraszamy do poznawania naszych pomysłów na letnie połączenia i życzymy wspaniałych wakacji!!!