Nasza propozycja to możliwość wyboru – na mały i duży apetyt, solo w duecie lub w większym gronie nasze talerzyki skomponuj tak jak lubisz. Łącz dowolnie smaki i dziel się!
29,- Bulion z gęsiny
Seler/marchew/szczypior/oliwa pietruszkowa
29,- Marokańska harira z daktylami
Bulion wege/papryka/pomidor/soczewica/ciecierzyca/ras el hanut
39,- Tatar z sezonowanej wołowiny
Marynowany grzyb kozia broda/cebula/żółtko/ majonez szczypiorkowy
32,- Burrata
Tapenada z suszonych pomidorów/ oliwki/chilli
43,- Ośmiornica
Konfitowany ziemniak/szermula/papryka/czarny majonez
45,- Filet z dorady
Sos bisque homarowy/seler cytrusowy
30,- Bao z policzkiem wołowym
Sos barbecue/sałatka wakame/sezam
28,- Kopytka dyniowe
Miso/syrop klonowy/granat/migdały
29,- Grillowany boczniak
Jogurt turecki/zatar/pietruszka/chrupiąca pita
41,- Rotondi z cielęciną
Demi-glacé/ masło/parmezan/żurawina
47,- Pierś z kaczki
Marynowana śliwka/demi-glacé/kawa
25,- Grillowany dziki Brokuł Ketchup grzybowy/pangrattato
19,- Frytki z batata z sosem aïoli
7,- Chleb „Klasyk” na zakwasie z mikropiekarni Figle
29,- Migdałowa tarteletka
Cytrynowy curd/włoska beza opalana