Karnawałowe Biuro Podróży wkracza w kolory i smaki zdecydowanie owocowe ponieważ tęsknimy już mocno za latem, trochę też dlatego, że taki jest okres karnawału, lżejszy i radosny, zabawny. Odnajdziemy kilka dań, które polubiliście lub nie zdążyliście poznać. Kolejna zmiana na wiosnę!
Pst! Zapytajcie kelnera o nowe śniadania!
38,- Gravlax — cytrusowy łosoś z sosem ponzu, majonez wasabi, koper
49,- Krewetki w sosie winno-maślanym z chili i natką pietruszki
65,- Filet z pstrąga tęczowego, kuskus perłowy z oliwą pietruszkową, sałatka z pomarańczy z oliwkami i olejem arganowym
64,- Konfitowane udko z kaczki, ciecierzyca w maślanym sosie z morelą i tamaryndem, czarnuszka, azjatycki sos cytrusowy
59,- Tacos z rwaną wieprzowiną w sosie ropa vieja, ogórek i cebula marynowane w grejpfrucie, guacamole
69,- Żebro wołowe, sos z wędzonej śliwki, pieczony batat, spaghetti z białej rzodkwi z wasabi
52,- Kurczak gruziński z czosnkowo-mlecznym sosem, purée ziemniaczane, orzech włoski, granat
51,- Chakalaka z fasolą piękny jaś, ananas, pomidor, papryka czerwona, marchew i chrupiąca polenta
54,- Rozgrzewający bowl z pieczonymi warzywami, grzyby shitake, kimchi, tofu, makaron ryżowy z orzeszkami ziemnymi w sosie kabayaki
32,- Kremowy sernik jeżynowy na mascarpone